Música El Festisurf Costa brava

?Sala Polivalent (Castell d’Aro). D Dissabte 23 H 21.00 h

P Gratuït W http://www.festisurfcostabrava.com

Castell d’Aro acomiada la temporada estival amb una nova edició del Festisurf Costa Brava. Los Tiki Phantoms obriran la vetllada per donar pas als britànics The Fuzillis i MFC Chicken. I per tancar la nit els californians The Phantom Surfers posaran la cirereta a una festa de surf, frat i rock’n’roll, que ja ha esdevingut tot un clàssic.

Girona

teatre «Fairfly» de la calòrica

?La Planeta (Girona) D Dissabte 23 i diumenge 24

H 21 h i 18 h P 14 € E https://gironacultura.koobin.com

Quatre amics intenten organitzar-se després que l’empresa on treballen els comuniqui l’obertura d’un ERE. La primera idea és lluitar per defensar els seus llocs de feina, és clar. Però de quina manera? I de què servirà? Una brillant comèdia de la companyia La Calòrica, sobre la bombolla de l'emprenedoria.

OLOT

teatre «Art», de Yasmina reza

?Teatre Principal (Olot) D Dissabte 23 H 19.00 h

P Entre 6 € i 22 € Whttps://olotcultura.koobin.com

Art és una obra divertida i enginyosa que parla de l’amistat i la incomunicació. La compra per part d’un dels protagonistes d’un quadre en blanc per valor de dos-cents mil euros posarà a prova l’amistat de tres homes. Aquest text de Yasmina Reza, convertit en un èxit internacional, ha estat traduït a més de trenta llengües.

Platja d’aro

fira La festa del motor clàssic

?Aparcament Masia Bas (Platja d’Aro). D Dissabte 23

H De les 9 h a les 19 h. P Gratuït W http://www.retromotor.cat

Aquest dissabte, l’aparcament municipal de la Masia Bas de Platja d’Aro, acull la vintena edició de Retro Motor Platja d’Aro-Memorial Ralf Kosidlo, un conjunt d’activitats de motor clàssiques, que converteix la fira en un important punt de trobada de tots els afeccionats i amants dels vehicles d’època.

Banyoles

infantil «Ni cap ni peus»

?Plaça de les Rodes (Banyoles) D Diumenge 24

H 18.00 h P Gratuït W http://cultura.banyoles.cat

Espectacle d'inici de temporada on l'objectiu és clar: passar una bona estona. Un espectacle de circ i pallasso, potent i amb moltes disciplines: roda cyr, malabars, pal xinès, manipulació d'objectes, verticals amb cadires i acrobàcia. Un show fresc on la comicitat és sempre present, destinat a un públic familiar.

L’estartit

Fira pirates i corsaris, illes medes

?Diversos espais (L’Estartit) D Divendres 22, dissabte 23 i

diumenge 24 H Tot el dia W http://www.visitestartit.com

Durant tres dies, l'Estartit acull la fira dedicada als Pirates i Corsaris a les Illes Medes. Un esdeveniment que convida tothom a fer un viatge fins a l'època que els pirates assatjaren les nostres Illes Medes. Del desambarcament fins a la fugida dels pirates, tallers, exposicions i espectacles de carrer.

girona

Fira cervesa artesana i gastronomia

L'Associació El Tirador de cervesa artesana de les comarques gironines i l'Associació de Bars i Restaurants Plaça Independència, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Girona, celebra aquest cap de setmana la Fira Gastronòmica de la Cervesa Artesana i la Restauració de Girona. Divendres, dissabte i diumenge (22, 23 i 24 de setembre) de les 6 de la tarda fins a la mitjanit la plaça Independència de Girona acollirà la mostra de cerveses artesanes elaborades a les comarques gironines, que es podran acompanyar de les tapes dels restauradors de la plaça. Com en anteriors edicions, la fira vol ser un aparador de la gastronomia de qualitat i de proximitat. També es podrà tastar la feina dels homebrewers locals, que elaboren la seva pròpia cervesa de manera casolana, a l'estand de l'Associació El Tirador.

girona

música Steve Smyth & The Diablos

?Yeah Indie Club (Girona) D Diumenge 24

H 19.30 h P 6 € W http://www.yeahindieclub.cat

El music australià establert a Barcelona Steve Smyth torna aquest diumenge al Yeah de Girona, sala en la qual s’ha convertit ja en tot un fill pròdig. Aquesta vegada, Smyth vindrà acompanyat de la banda Los Diablos, per oferir un dels seus poderosos concerts, farcits de rock, emoció i ràbia sonora.

girona

música Sheila Jordan a l’auditori

?Sala de Cambra de l’Auditori (Girona) D Diumenge 24

H 20 h P 25 € E https://gironacultura.koobin.com

El Girona Jazz Festival du a l’Auditori la cantant nord-americana Sheila Jordan. De veu delicada, sempre s'ha trobat còmoda tenint com acompanyant el baix, amb qui ha aconseguit un grau de llibertat i contrasts significatius. Actuarà acompanyada de Albert Sanz (piano), Javier Colina (contrabaix) i Jorge Rossy (bateria).