La geometria centrarà la primera edició d'un festival d'art en família que CaixaForum Girona organitzarà dissabte. Es tracta de NanoArts i, al llarg de vuit hores, combinarà tallers, espectacles, jocs i altres activitats pensades per fomentar la creativitat i l'experimentació. El tret diferencial respecte d'altres propostes és que, en aquest cas, els infants ho podran fer acompanyats de familiars.

Girona serà, després de Lleida, la segona ciutat catalana que posarà a prova el NanoArts, un festival que busca la interacció entre els infants en edat escolar i els adults que els acompanyin. El programa inclou un espai per experimentar a través del llenguatge tecnològic o de la percepció visual, una zona de jocs i una altra de pícnic; a més de la possibilitat de participar en l'elaboració d'un mural o d'una obra col·lectiva a gran escala; així com també en tallers de d'il·lustració amb xocolata, de poesia o de màscares, entre altres.

Les activitats es desenvoluparan entre les 11 del matí i les 7 de la tarda. El festival cobrarà una entrada de 4 euros, i de la meitat per als clients de CaixaBank.