Una quantitat de 1.825 grams d'haixix Aquesta va ser la mercaderia que van comissar els Mossos d'Esquadra el passat dilluns a tres homes, d'entre 29 i 36 anys, de nacionalitat espanyola, com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública. Els fets van passar al voltant de les dotze del matí, en el transcurs d'un control policial que s'havia muntat al camí de la Vinyola, a Puigcerdà. Durant el dispositiu la dotació policial va detectar un vehicle que, en veure la seva presència, va agafar un altre camí per evitar el control.

Tot seguit, i davant les evidències que haguessin comès algun il·lícit penal, es va iniciar un seguiment per tal d'aturar el vehicle. Durant la persecució, els agents van observar que els ocupants llençaven sis paquets en diferents zones amb vegetació.

Poc després, van aconseguir aturar el cotxe i detenir als ocupants, confirmant que els paquets que havien llençat per la finestra contenien haixix. A més, a un dels detinguts també li van trobar, amagats entre la roba, 3 paquets amb 322 grams cadascun.

Els detinguts van passar ahir a disposició judicial davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Puigcerdà.