Segon dia de recerca de la veïna de Cervià de Ter, Teresa Nierga i de 84 anys.

La dona porta desapareguda des del dimecres i avui un ampli dispositiu format per Mossos d'Esquadra, Mossos d'EsquadraBombers

La dona va agafar el cotxe dimecres al matí per anar al mercat de Banyoles i l'últim que se'n sap és que dimecres al migdia se la va veure a Camós.

La policia ha pogut localitzar el senyal del seu telèfon mòbil però no s'ha pogut acotar en una àrea petita i per això, la recerca que s'està portant des del parc de Bombers de la Pera s'està fent en una àmplia zona. A més dels cossos d'emergències també hi ha la família i voluntaris.

S'està buscant per una àrea que comprèn tant Gironès com Pla de l'Estany. Que abarca des de Bordils, Cornellà del Terri, Cervià de Ter i acaba a sant Julià de Ramis.

La dona conduïa un Hyundai Galloper de color blau fosc i els esforços també es centren en localitzar aquest vehicle. Per això, és important la tasca de l'helicòpter dels Mossos d'Esquadra que pentina per aire la zona i podria trobar el cotxe.

La família va difondre a través de les xarxes socials la desaparició de la Teresa i a més, una foto seva així com del vehicle. Demanen ajuda i que si algú troba alguna pista truqui al telèfon 112.