Matí complicat per a aquells conductors que havien d'anar cap a Girona o Bescanó. Un camió va perder la seva càrrega en una de les rotondes de la GI-535, a prop de Montfullà i això va provocar que s'hagués de fer pas alternatiu durant més d'una hora i mitja.

Es tracta d'una carretera que va especialment carregada ja que porta cap a la N-141, la popularment coneguda com a carretera de la Vergonya i que uneix Anglès amb Salt.

Aquest accident de trànsitperò, sortosament, no es van haver de lamentar ferits.

L'accident va produir-se quan faltaven pocs minuts per les deu del matí a tocar d'una rotonda de recent construcció que es troba a l'inici de la GI-535 i que dona accés a una àrea industrial.

Escampall a la carretera

El camió va perdre la càrrega i això va provocar que es desplacessin les plaques de formigó que transportava al mig de la calçada. L'escampall d'aquests elements va generar cues. Unes retencions que a les deu del matí eren d'un quilòmetre de longituds en els dos sentits de la marxa, segons el Servei Català de Trànsit (SCT).

Els Mossos d'Esquadra

A causa d'aquest succés, els vehicles que circulaven per la via van ésser desviats per a l'interior de la zona industrial.

Aquesta situació de pas alternatiu de vehicles per la carretera GI-535 va durar prop d'una hora i mitja i llavors, un cop retirats els elements de la carretera i les plaques de formigó carregades en un altre camió, el pas de vehicles es va donar per normalitzat.