Dos lladres van forçar una vitrina de la joieria José Luis de l'Espai Gironès a Salt i es van emportar aquest dijous set peces d'or valorades en 5.000 euros. Els Mossos d'Esquadra van rebre l'avís del robatori minuts abans de les tres de la tarda de dijous, quan des de l'establiment van activar el polsador d'atracaments. Quan els agents van arribar al lloc, van comprovar que els delinqüents havien aprofitat un descuit d'una treballadora per forçar la vitrina amb una targeta o un tornavís, sense causar gaires desperfectes visibles, i agafar un grapat de joies.

En concret, es van emportar set joies d'or que tenen un valor d'uns 5.000 euros. L'empleada va poder facilitar la descripció dels dos atracadors. Un seria un home d'uns 60 anys, baix, morè i calb que portava pantalons grisos i sabates negres. L'altre tindria uns 40 anys i anava vestit amb pantaló beix i camisa blava.

Els lladres que van perpetrar el robatori no anaven armats i serien d'origen magrebí. Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per identificar i detenir els dos sospitosos d'un robatori amb força.