Forners d'arreu de Catalunya estaran presents a la Fira Orígens programada per als dies 25 i 26 de novembre a Olot. Per això, la sisena fira Orígens va ser presentada ahir en un acte que va tenir lloc al forn La Fogaina de les Preses.

La presentació va anar a càrrec d'Estanis Vayreda (regidor de Promoció Econòmica d'Olot), Pep Palau (Pep Palau, von Arend & Associats), David Coloma (Associació d'Hostalatge de la Garrotxa), Àngel Zamora (forner de La Fogaina) i Pere Vila (alcalde de les Preses).

Una de les novetats d'una fira que comptarà amb les principals figures de la cuina catalana, serà el Primer Concurs de Coques de Forner de Catalunya. Forners d'arreu presentaran les seves coques a concurs i un jurat format per representants dels sectors del pa, de la pastisseria, el periodisme gastronòmic i formadors seran el jurat.

Entre les grans figures de la cuina hi haurà Carme Ruscalleda, del restaurant Sant Pau de Sant Pol de Mar, i Fina Puigdevall, del restaurant Les Cols d'Olot.