El tinent d'alcalde, Josep Berga (PDeCAT), ahir, va prendre el compromís de reformar l'Escola d'Art i de Disseny d'Olot. Ho va fer en l'acte de la lliçó inaugural, al costat del director de l'escola, Antoni López, i davant de centenars d'alumnes.

Berga va exposar l'existència del projecte de fer una escola nova a l'edifici de l'antiga fàbrica de can Sacrest. Es tracta d'una idea de 8.000.000 ? que està desada. També, va assenyalar que les millores importants a escoles correspon al Departament d'Ensenyament.

Segons ell, el projecte i la creença en el Departament d'Ensenyament va provocar l'oblit en el manteniment de l'edifici actual.

Berga va explicar que ara l'Ajuntament manté el compromís de reformar l'escola. Una voluntat que segons ell ja es va constatar en les obres efectuades el passat estiu.

Va exposar que durant el 2018 i el 2019 continuaran fent obres per adequar l'edifici a les necessitats actuals.

Abans, el director Antoni López havia concretat que, en l'estiu passat , l'Ajuntament va reparar el paviment de la planta primera. Va indicar que en el proper estiu entre l'Ajuntament i Ensenyament hi invertiran 300.000, repartits a parts iguals