Les condicions meteorològiques permetran que l'estació d'esquí de la Molina, a la Cerdanya, comenci la temporada el dissabte 25 de novembre. Per la seva banda, les estacions de Vallter 2000 i Vall de Núria ho faran el dissabte 2 de desembre. Aquesta temporada arrenca amb molt bones expectatives, segons el president de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), Enric Ticó, ja que, «enguany portem venuts un 16% més de forfets de temporada que l'any passat».

El Grup FGC manté les tarifes de la temporada passada i ofereix preus avantatjosos amb els forfets de temporada, amb el forfet recarregable de La Molina i la promoció d'estades a Vall de Núria.

Ticó va declarar que el Grup FGC treballa amb l'objectiu de desestacionalitzar l'activitat de totes les estacions i «mantenir les activitats en el territori», ja que «som un motor de l'economia» en bona part dels Pirineus. Alhora, va explicar que s'està treballant en dos projectes que veuran la llum en les properes setmanes i mesos. Per una banda, s'elaboren plans estratègics per a cada estació d'esquí «perquè -va dir- cada una, dintre de les seves especificitats, té la seva oferta». D'altra banda, es fa un estudi sobre l'impacte econòmic de les 5 estacions del grup, que arriba als 222 milions d'euros.

La Molina celebra aquesta temporada el 75è aniversari de la instal·lació del primer remuntador mecànic, el primer de tot l'Estat. Vallter 2000 ha millorat la zona per a debutants i petits esquiadors.