Els conductors que circulen habitualment per la carretera i fins i tot aquells que ho fan més esporàdicament estan farts de veure imprudències greus d'altres usuaris. En la majoria d'aquests casos és difícil poder ensenyar el que ha passat als coneguts o, fins i tot, denunciar-ho a la policia. En aquesta ocasió, però, ha estat diferent. Un conductor imprudent va ser enxampat per un altre usuari amb un càmera fixa que té instal·lada al seu vehicle. L'aparell va captar la maniobra i les imatges han acabat al taulell de denúncies dels Mossos d'Esquadra

Marc Marcos circulava dimecres passat a dos quarts de dotze del migdia per la carretera N-II, en el tram en obres quan es va veure sorprès per un cotxe amb matrícula francesa que l'avançava, malgrat que a l'asfalt hi havia pintada una línia contínua de color groc que li prohibia fer-ho. En aquell mateix tram, a més, també hi ha les bandes rugoses instal·lades amb l'objectiu que els conductors rebaixin la velocitat, pel perill de circular en una zona en obres.

El conductor kamikaze el va avançar a ell i va fer exactament el mateix amb uns altres dos vehicles que tenia al davant. La maniobra la va realitzar malgrat la corba que hi havia uns metres enllà i que li impedia veure si venia algun altre cotxe en sentit contrari.

Perill de col·lisió

Tal i com es pot veure al vídeo enregistrat per Marcos, en realitat sí que hi havia un turisme circulant a l'altre carril, tot i que el conductor imprudent va poder tornar al lloc que li tocava pocs metres abans de la possible col·lisió.

Marc Marcos va presentar denúncia i va entregar el vídeo als Mossos d'Esquadra ahir al matí, davant la possibilitat que es pugui imputar una infracció penal al conductor. La policia autonòmica li va comunicar a Marcos, segons ha explicat ell mateix a Diari de Girona, que la denúncia haurà de ser tramesa a França en tractar-se d'un vehicle amb matrícula d'aquell país.