La música omple l'escola Joan de Margarit, de la Bisbal d'Empordà, en el cinquè any que celebra la Setmana de la Música, amb un programa d'activitats que implica tota la comunitat educativa i entitats locals. Els docents de l'Escola Municipal de Música Conrad Saló també hi col·laboren.

La celebració de Santa Cecília, la patrona de la música, aquest dimecres 22 de novembre, és l'eix d'una setmana que inclou actuacions, activitats i tallers relacionats amb el món artístic.

La inauguració va comptar amb la partició de les associacions dels Dracs, Voltors i Geganters; elles hi van posar els timbals i les gralles, que l'escola va acompanyar ballant i fent una cercavila. Al llarg de la setmana s'han programat ballades de zumba, de sardanes, flamenc i sevillanes. També s'escoltarà el sac, la tarota i la gralla, l'acordió diatònic, la trompeta i la guitarra espanyola; es farà un tambor amb material reciclat; hi haurà actuacions d'alumnes de l'escola; i Miquel Abras oferirà un concert.

A més, hi haurà audicions a càrrec de mestres de l'Escola Municipal de música Conrad Saló, acompanyats d'alguns escolars de la Joan Margarit. Alhora, el centre coneixerà instruments com la bateria, el flabiol, el clarinet, el saxòfon, el tible, la tenora, el fiscorn i el trombó, entre d'altres. Les propostes també inclouen interpretacions de l'alumnat de Batxillerat artístic.

Com a cloenda, el divendres 24, al pati de l'escola es ballarà una cançó preparada a les hores de Música.