Els Mossos d'Esquadra i els Mossos d'EsquadraBombers Ahir la recerca va acabar sense resultats però avui s'ha reprès de bon matí.

La família el va cercar per la zona on sol caminar però no el van poder localitzar. Pels volts de les vuit del vespre, van presentar la denúncia als Mossos d'Esquadra de Ripoll. El desaparegut es diu Josep Serradell, té 91 anys i no se'n sap res des de dilluns a la tarda.

Quan va sortir a passejar portava una jaqueta verda i un texans blau fosc. Té els cabells blancs, porta ulleres i bastó per desplaçar-se. Des que es va presentar la denúncia als Mossos, els efectius d'emergències van muntar un dispositiu de recerca que ahir a les nou del matí es va reprendre i on van participar els Bombers, els Mossos d'Esquadra i familiars.

Per part dels Bombers hi van desplaçar fins al lloc els especialistes en rescats de muntanya (Grae), la Unitat Canina així com l'helicòpter. I els Mossos també hi van desplaçar la Unitat de Muntanya, diverses patrulles i un mitjà aeri. A la recerca al llarg del dia també s'hi van unir els Agents Rurals i voluntaris de Protecció Civil de localitats de la zona.

La recerca que es va fer tan bon punt es va conèixer la desaparició es va centrar per la carretera de la Bruguera i la de Queralbs. Zones que ahir es van tornar a pentinar, així com la rodalia al llarg del dia.

L'alcalde de Ribes de Freser, Marc Prat, en declaracions a l'ACN va explicar que l'home acostuma a sortir a passejar cada dia pel poble però dilluns els familiars no sabien on podia haver anat. «Amb 91 anys no creiem que hagi pogut anar gaire lluny», va afegir el batlle.

Per donar a conèixer el dispositiu de recerca als veïns i preguntar si algú el va veure durant el diade dilluns, l'Ajuntament de Ribes ho comunicarà al grup de WhatsApp que tenen per informar del dia a dia i on hi ha uns 700 veïns.

L'operatiu de recerca es va aturar ahir a les set de la tarda i avui s'ha reprès a primera hora del matí.