27 de novembre de 2017
27.11.2017

Das registra la matinada més freda de la tardor amb una mínima de -10,1 graus

Bona part de la província s'ha llevat amb registres molt baixos · Girona ciutat ha tingut -2,9 graus

27.11.2017 | 11:16
A Verges, aquest matí la temperatura era de cinc graus positius

La tardor s'està acabant i ha deixat la temperatura més baixa d'aquesta estació a l'aeròdrom de Das. Durant la matinada s'ha arribat als 10.1 graus negatius de mínima. La mínima més baixa d'un novembre en aquest punt de les comarques de Girona s'havia donat el 17 de novembre d'ara fa deu anys, amb 15,6 graus negatius.

Aquest rècord és el registre que ha destacat el Servei Meteorològic de Catalunya en el seu Twitter:
La matinada però ha estat molt freda en molts punts de la província de Girona i de fet, en molts punts el mercuri ha caigut en picat i s'han registrat temperatures sota zero.

A Girona ciutat per exemple, la mínima ha estat de -2,9 graus quan ahir en canvi, havia estat de 3,5 positius. També s'ha pogut notar aquesta baixada de temperatures a Olot on s'ha arriba als 3,5 graus negatius mentre que ahir, va ser de 1,8 sota zero.

A l'Empordà en canvi, els registers han caigut entre 3 i 4 graus però en lloc s'ha arribat a tenir una temperatura negativa. Cal destacar per exemple que al pantà de Darnius Boadella, la mínima ha arribat a 0.8 graus quan el dia abans el termòmetre havia recultat en canvi només fins als 6,2 graus.

Les temperatures encara està previst que caiguin més de cara a dimecres quan entrarà una onada de fred d'aire àrtic.
Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema