28 de novembre de 2017
28.11.2017

L'Ajuntament sorteja la ubicació dels pressupostos participatius d'Olot

L'equip de govern farà campanyes d'informació per fomentar la participació de veïns i grups socials

28.11.2017 | 10:33
Un moment del sorteig fet amb mà innoccent durant el ple.

L'Ajuntament d'Olot, en el seu darrer ple, va sortejar la ubicació dels pressupostos participatius del 2018, 2019 i 2020. Els pressupostos participatius d'Olot començaran pel sector de Batet, les Fonts, Pequin, Sant Roc i Bonavista el 2018.

Els veïns podran fer propostes fins a arribar a 100.000 euros. El 2019 tocarà als veïns de Montolivet, Pla de Dalt, els Desemparats, les Planotes i l'Eixample Malagrida. Els barris del Morrot, l'Eixample Popular, Sant Cristòfol i Masbernat, Benavent i la Canya hauran d'esperar al 2020.

En les zones afortunades, l'Ajuntament farà una campanya perquè els veïns, els escolars i les entitats facin debats i propostes del que els agradaria posar en els pressupostos participatius.

El sorteig dels pressupostos participatius va tenir el vistiplau de OeC, CUP, PSC i l'abstenció d'ERC. Xavier Garcia (OeC) va ressaltar la importància de la participació. Mireia Tresserras (CUP) va definir la iniciativa com un inici de participació. Josep Quintana (ERC) va valorar en positiu el fet de fer-los, tot i que va assenyalar que la proposta s'havia fet amb molta pressa.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema