30 de novembre de 2017
30.11.2017

Glaçades i valors sota zero a la majoria de la província aquest matí

Les màximes avui es mantindran també molt baixes tot i que el sol lluirà · Demà pot haver-hi nevades a l'Alt Empordà, el Pla de l'Estany, el Ripollès i la Garrotxa

30.11.2017 | 10:51

Glaçades i valors sota zero en molts punts de la província de Girona.

Aquesta situació ha portat imatges com aquestes, de camps i cotxes ben blancs.
Els registres més destacats s'han donat al Pirineu, on es preveu que demà hi pugui haver una gran nevada.

Per exemple a Alp, el mercuri ha caigut fins als 13,5 graus sota zero; a Das fins als 10,2 negatius o a Setcases-Ulldeter fins als 11,7 graus negatius.

A la plana i fins i tot el litoral però el fred també hi ha estat ben present. A Girona ciutat per exemple s'ha arribat als 3,5 graus sota zero, a Fornells el termòmetre ha caigut fins als 4 graus negatius o a Olot fins als 4,9 graus sota zero. A la costa els termòmetres s'han frenat una mica més però a Sant Pere Pescador hi ha hagut 3,1 graus i a Castell - Platja d'Aro, 0,7.Nevades 

Demà divendres és el dia que hi haurà la baixa més acusada de temperatures i nevades al Pirineu. El preveu un divendres gèlid i no es descarta que alguna volva de neu caigui en zones de la Costa Brava.

El Meteocat ha publicat un avís per neu i marca l'Alt Empordà, la Garrotxa, el Ripollès i el Pla de l'Estany com a zones amb probabilitat de nevades.

El cap de setmana serà d'abrigar-se i amb registres molt baixos de temperatura.


Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema