La Molina obre avui la temporada d'hivern 2017-2018, donant el tret de sortida al 75è aniversari. L'estació comença la seva activitat amb el sistema de producció de neu de cultiu a ple rendiment, amb l'objetiu de condicionar el màxim nombre de pistes i remuntadors per tal d'estar a punt pel pont de desembre.

Aquest dijous, els esquiadors poden fer un primer tast de neu amb l'obertura de la pista llarga; mentre que de cara a demà, divendres, s'hi afegiran el Trampolí i les cintes transportadores de Pista Llarga, Debutants i Johann Cruyff, amb un gruix de 20 centímetres de neu pols i una tarifa reduïda de 15 euros. Ja durant el pont de la setmana que ve, l'estació d'esquí de La Molina -situada al municipi ceretà d'Alp- també preveu obrir la zona central.

Els responsables de La Molina van informar que, fins aquest divendres 1 de desembre, manté en promoció els seus forfets de temporada; mentre que la promoció 4x3 per al forfet ReCarnet s'allargarà fins el diumenge dia 3. Aquesta segona opció «fa un pas més en la digitalització del procés de compra de forfets i la comoditat dels esquiadors», segons afirmava ahir la Generalitat, ja que es tracta d'una targeta amb saldo de dies d'esquí que es pot recarregar des de casa -amb estalvi de temps i diners. Amb aquest forfet es podrà esquiar a La Molina qualsevol dia de la temporada 2017-2018 per 25 euros, ja que amb la promoció 4x3 els usuaris que comprin tres dies d'esquí o snowboard tindran el quart gratis.

Pel que fa a la resta d'estacions del Grup Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, està previst que comencin la temporada d'hivern el primer cap de setmana de desembre, abans del pont dels dies 6 i 8. Les estacions del Pallars Sobirà (Espot i Port Ainé) donaran el tret de sortida divendres 1, mentre que Vall de Núria ho farà el dissabte 2 de desembre i Vallter 2000