«Em vaig haver de refugiar al cotxe perquè em perseguien i m'estaven picant», relata el caçador de Vilademuls que va ser atacat per unes vespes asiàtiques el caçador de Vilademuls que va ser atacat per unes vespes asiàtiquesi que és la primera persona ferida a les comarques gironines per aquest motiu. Com va avançar Diari de Girona, aquest caçador va patir l'atac mentre caminava per un camí del bosc del poble, a principis de novembre.

El niu estava a uns 30 centímetres de terra, tapat per la vegetació, i en cap moment va sospitar de la seva presència. De cop, un grup de vespes asiàtiques van començar a atacar-lo i explica que no sabia que eren aquests insectes fins que les va veure enganxades a la roba, en refugiar-se al cotxe.

La roba gruixuda que duia va evitar que fos més greu. Tot i això van picar-lo a cinc punts, un a la galta, que li va quedar inflada i vermella. El que més recorda és el dolor de les pessigades.

Tot i anar al CAP de Bàscara, on el van tractar amb antiinflamatoris i antibiòtic, recorda que el dolor va ser intens durant les sis hores següents. Les marques van tardar a marxar-li uns quants dies.