07 de desembre de 2017
07.12.2017

El xoc provoca cues de fins a 7 quilòmetres durant més de 3 hores

L'accident va obligar a tallar l'autopista en direcció nord i va provocar llargues retencions fins al voltant de les deu

07.12.2017 | 11:10
L´accident va causar cues quilomètriques durant diverses hores.

Pel que fa a la mobilitat viària, la circulació es va veure notablement afectada, ja que el sinistre va causar retencions de fins a set quilòmetres a l'autopista durant més de tres hores. L'accident va tenir lloc quan passaven dos minuts de les sis del matí al quilòmetre 65,7 a l'altura de Vilablareix en direcció a la ciutat de Girona. El Servei Català de Trànsit va explicar que es va tallar en el punt de l'accident en sentit nord i es van estar fent desviaments per la sortida 8 de l'autopista cap a l'N-II.

L'accident va obligar a tallar l'autopista direcció nord i va provocar cues quilomètriques. Quan passaven vint minuts de les set del matí es va habilitar un carril al trànsit fins a les nou i cinquanta minuts, moment en el qual es va poder reobrir al trànsit tots els carrils i normalitzar la circulació. Algunes persones es van quedar atrapades i ho van publicar a través de les xarxes socials.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit