Els Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) se sumen al projecte «No puc esperar!» impulsat des de l'hospital Josep Trueta de Girona per donar accés als lavabos públics als pacients que ho necessitin.

El president de FGC, Enric Ticó, i el president de l'Associació de Malalts de Crohn i Colitis Ulcerosa de Catalunya (ACCU Catalunya), Enric Bosch Gimeno, han signat un conveni de col·laboració per la implementació del projecte, que permet l'ús gratuït dels lavabos a tots aquells pacients portadors de la targeta «No puc esperar!».

Es tracta de persones amb malalties inflamatòries intestinals, pacients ostomitzats o colectomitzats, pacients sotmesos a una cirurgia per un càncer de recte, i a tots aquells que els metges col·laboradors considerin. En qualsevol cas, malalties totes elles no infeccioses.

Amb la signatura d'aquest acord, Ferrocarrils de la Generalitat permetrà de manera gratuïta l'ús dels lavabos de les seves estacions de les línies Barcelona-Vallès, Llobregat-Anoia i Lleida-La Pobla, tant públics com d'ús intern.