L'edifici de consultes externes de l'hospital Josep Trueta de Girona va patir ahir al matí una inundació en una àrea de la planta baixa, cosa que va fer endarrerir les visites previsites durant un parell d'hores.

Aquesta situació la van detectar els treballadors del centre quan es van incorporar al seu lloc de treball i ràpidament s'hi va actuar.

L'aigua procedia d'una avaria en un lavabo que va deixar ple d'aigua un sector ample de la planta baixa.

Des del centre asseguren que no saben quan va començar el vessament d'aigua perquè l'edifici va tancar a les set de dimarts i fins que va començar l'activitat ahir al matí no s'havia detectat.

La inundació va obligar a retardar les visites programades en aquesta zona de consultes externes. Per tant, entre les vuit del matí i les deu, les cites concertades es van endarrerir i es van realitzar un cop solventada la situació.Pels volts d'un quart d'onze del matí, la situació estava normalitzada.

A la resta d'àrees de l'edifici de consultes externes s'hi va treballaramb normalitat, segons fonts del centre de salut.

L'hospital Trueta va començar aquest febrer unes obres de dos anys de durada i de gairebé dos milions d'inversió per canviar les canonades verticals d'aquest edifici i que suposarà la substitució de tot el sistema de canonades verticals d'aigua corrent, freda i calenta.