La Federació Catalana d'Entitats al Càncer (FECEC), de la qual formen part entitats com la Fundació Oncolliga Girona o Roses Contra el Càncer, promou un any més la campanya Nassos contra el càncer durant la cursa de Sant Silvestre de Girona, que se celebrarà el proper 31 de desembre.

L'objectiu de la campanya és recaptar fons per dedicar-los a la lluita contra el càncer i promocionar estils de vida saludables. Una iniciativa que enguany aprofita les curses de Sant Silvestre de Girona, Lleida, el Vendrell, Masnou i Oliana. A més a més, l'entitat estarà present a la Fira del Corredor de Barcelona al Complex esportiu municipal de la Mar Bella.

Aquests esdeveniments, a banda de ser esportius i promoure un estil de vida saludable, es converteixen en una causa solidària a benefici de la Federació.

Una xapa pe als corredors

Així, del preu de la inscripció, es destinarà 1 euro a aquesta campanya. Les persones que s'inscriguin a cada una de les curses rebran una xapa de la campanya i des de l'organització s'emplaça que tots els corredors i corredores la portin durant l'esdeveniment.