L'alcalde d'Olot, Josep Maria Corominas (PDeCAT), en el darrer ple, va donar de compte de la finalització del projecte de renovació del sistema elèctric de l'Escola Superior de Disseny i Art d'Olot. Els treballs de canvi del sistema elèctric tindran lloc en l'estiu vinent.

Corominas va explicar que la finalització del projecte de millora elèctrica i la total remodelació de l'edifici van ser tractats en la darrera reunió que va mantenir amb el director dels Serveis Territorials d'Ensenyament, Josep Polanco.

L'alcalde va avançar que la redacció del projecte executiu de la reforma de l'escola està molt avançada i va valorar que en 3 anys l'Escola Superior de Disseny i d'Art d'Olot quedarà totalment renovada.

Corominas va ressaltar la inversió de 300.000 ? del pressupost municipal destinada a la millora de l'escola.

La necessitat de renovar l'Escola de Disseny i d'Art d'Olot va convertir-se en una reivindicació de la direcció i el professorat l'octubre del 2016.

Els docents van plantejar la degradació de l'edifici escolar, mentre l'escola nova a Can Sacrest es mantenia en un termini llarg i indefinit.

A partir de llavors, l'Ajuntament va canviar la política i va començar a invertir. Han canviat els tancaments i el terra i aposten per una millora general.