Un home de 80 anys va perdre la vida ahir en caure a una bassa a la localitat alt-empordanesa de Bàscara. Segons van assenyalar els Bombers de la Generalitat, els familiars de la víctima, que és veí d'aquest municipi, van denunciar la seva desaparició, molt preocupats, cap a les quatre de la tarda d'ahir perquè havia anat a caçar i no havia tornat al seu domicili a l'hora prevista.

Arran de la denúncia presentada pels familiars del caçador, aquest cos va decidir activar un total de cinc vehicles terrestres i un helicòpter amb el Grup d'Actuacions Especials (GRAE). D'aquesta forma, poc abans de les cinc de la tarda, l'helicòpter va localitzar el cos sense vida del caçador, que tot apunta que va caure accidentalment a una bassa artificial que es troba situada en una zona de vivers del pla de Calabuig, molt a prop d'on la víctima tenia el cotxe estacionat.

A l'aigua, el Grup d'Actuacions Especials també va trobar el cos de dos gossos de caça i un tercer animal, viu, que romania a l'exterior de la bassa.

Segons van assenyalar els Mossos d'Esquadra, tot apunta que es tractaria d'una mort accidental en caure la víctima a l'esmentada bassa i que els animals l'haurien intentat rescatar sense tenir èxit. Els Mossos d'Esquadra van activar la comitiva judicial, que immediatament a portar a terme l'aixecament del cadàver del caçador.