Una explosió per una bombona de butà en una masia de Celrà va acabar aquest dilluns a la tarda amb un bomber ferit. El succés va produir-se quan faltaven pocs minuts per les dues de la tarda en una masia anomenada Can Taverner Petit i que es troba a prop de la GIV-6708.

Els Bombers van activar-se amb sis dotacions terrestres i, de seguida, el que van comprovar és que no hi hagués cap persona a dins de la finca. En aquell moment, sortosament no hi havia el llogater.

Ràpidament van extingir les flames que es van generar en una àrea de l'immoble que és utilitzada com a taller. Segons els Bombers, l'incendi i l'explosió es van generar a causa d'una bombona de gas butà.

Aquesta deflagració i incendi de retruc va fer ensorrar part de la teulada de la masia.

Les teules que van caure, algunes d'elles malauradament van impactar contra un dels efectius dels bombers.

Aquest membre del cos d'extinció d'incendis va resultar ferit lleu i va ser evacuat en ambulància fins a l'hospital Josep Trueta de Girona.

La zona de la masia que s'utilitza com a habitatge no va resultar afectada per les flames. Els Bombers, però, van revisar la zona per tal de veure que no hi hagués cap problema.

L'avís dels fets el va donar un veí de la zona que va veure com hi havia flames a l'interior d'aquest mas aïllat de Celrà de dues plantes i ràpidament va alertar el 112. Aquesta masia es troba a prop de la GIV-6708, via que uneix Celrà amb Sant Martí Vell.

El propietari de la casa va anar després al lloc dels fets amb els Bombers per revisar l'estat de l'habitatge. I va explicar-los que tenia la casa llogada i que en el moment dels fets, no hi havia ningú en aquesta finca de Can Taverner Petit.