El mes d'octubre del 2017 és el que ha acumulat més accidents de trànsit Es tracta d'un període durant el qual han tingut lloc fins a nou sinistres amb víctimes mortals. En total, entre tots els accidents, hi ha hagut fins a 12 morts. I és que durant aquest mes hi va haver l'accident de trànsit de Molló en el qual en un sol succés van perdre la vida fins a quatre persones. Una xifra elevada.

També va produir-se un accident de trànsit amb una història d'espera al darrere. I és que el 20 d'octubre, un motorista va trobar el cotxe que conduïa una dona a la qual s'estava buscant des de feia tres dies. Va aparèixer bolcat al quilòmetre 3 de la carretera GI-514, al seu pas pel veïnat de Tomet. El vehicle va caure per un desnivell de set metres quan circulava en direcció a Medinyà i va quedar estimbat en una riera situada en aquest tram. La finada era veïna de Cervià de Ter i tenia 84 anys.

L'octubre ha estat el mes amb més accidents de trànsit i víctimes mortals, seguit d'un gener amb un total de set sinistres viaris amb finats. Un dels accidents també va partir d'una recerca a Masarac. Un matrimoni de Figueres va ser arrossegat el 27 de gener per una riuada quan travessava una passera sobre la riera de l'Aneti els cadàvers van aparèixer al cap d'uns dies.