09 de gener de 2018
09.01.2018

L'alumnat de la UdG pot optar a un premi sobre colònies i educació

09.01.2018 | 10:15

La Universitat de Girona dona suport a la segona edició del Premi Interuniversitari Colònies i Educació, corresponent a 2018, obert a l'alumnat que estudiat graus vinculats al món de l'educació a Catalunya. El guardó el convoquen les empreses i les entitats gestores de les cases de colònies i els albergs de Catalunya (La Confederació Patronal del Tercer Sector Social de Catalunya, l'Associació de Cases de Colònies i Albergs de Catalunya i l'Associació Catalana d'Empreses del Lleure, l'Educació i la Cultura).

El premi fomenta l'estudi i la recerca sobre els valors i els continguts educatius de les estades d'infants i joves a les colònies escolars a Catalunya. Compta amb el suport institucional de les vuit facultats d'Educació de les universitats catalanes i de la Direcció general de Joventut. A més de la Facultat d'Educació i Psicologia de la UdG, també convoquen el certamen les facultats d'Educació de la UB, la de Ciències de l'Educació de la UAB, la d'Educació, Traducció i Ciències Humanes de la UVic-UCC, la d'Educació, Psicologia i Treball Social de la UdL, la de Ciències de l'Educació i Psicologia de la URiV, la de Psicologia, Ciències de l'Educació i de l'Esport de la URL i, finalment, la Facultat d'Educació de la UOC.

Els estudiants que estiguin interessats a optar al premi tenen temps d'inscriure's a la convocatòria i fins al proper abril a través del web coloniesieducacio.wordpress.com. Els treballs s'hauran d'entregar com a màxim el 31 de juny de 2018.


Un premi de 1.000 euros

El treball guanyador obtindrà un premi dotat en 1.000 euros i l'alumne premiat comptarà amb el reconeixement de tot el sector. El jurat estarà format pels representants de les tres entitats convocants (ACCAC, La Confederació i l'Acellec) i el veredicte es donarà a conèixer la tardor de l'any vinent.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook