L'Audiència de Girona ha jutjat a porta tancada un acusat d'agredir sexualment la fillastra a Olot. El cas es remunta a finals de març del 2016. Aleshores, el processat -que ara té domicili a Barcelona- estava casat amb la mare de la menor i la família vivia a la capital de la Garrotxa. Com que el judici s'ha celebrat a porta tancada, han transcendit pocs detalls sobre el cas. Entre d'altres, se sap que en el moment dels fets la fillastra era tan sols una nena i que l'acusat s'enfronta inicialment a 15 anys de presó. La fiscal l'acusa d'un delicte d'agressió sexual a menor de 16 anys i d'un altre de lesions. A més, l'acusació pública sol·licita que després d'haver complert la condemna el processat passi anys sota llibertat vigilada (durant els quals no es podrà apropar a la fillastra).

El judici per aquest cas s'ha celebrat a la Secció Quarta de l'Audiència de Girona. El president del tribunal, el magistrat Adolfo García, ha acceptat la petició de les parts que tota la vista se celebrés a porta tancada. Sobretot, atenent a la cruesa dels fets i a què la menor era tan sols una nena quan el seu padrastre l'hauria agredida sexualment.

Pel què ha transcendit, els fets van tenir lloc ara fa uns dos anys. Aleshores, l'acusat i la mare de la nena estaven casats i la família vivia a Olot. Durant el matí, entre els testimonis que han passat per la sala de vistes havia els professors del centre on estudiava la menor quan van passar els fets.

L'acusat, que ara viu a Barcelona, s'enfronta inicialment a 15 anys de presó. Apart de la pena, la fiscal sol·licita que l'acusat indemnitzi la menor amb més de 8.000 euros.