Encastar cotxes en naus de polígons i robar-hi. Aquest dimecres va tocar a un supemercat de Maçanet de la Selva però els lladres, també van actuar el mateix dia, poc abans, a Fornells i el dia anterior a Sils.

Els Mossos d'Esquadra estan investigant si els successos estan relacionats i de fet, tot ho apunta, ja que el vehicle utilitzat a Fornells seria el que van deixar abandonat després de fer el cop al supermercat de Maçanet de la Selva. Tots els vehicles utilitzats per aquesta banda de lladres serien robats. S'apunta que serien almenys tres persones els que conformen aquest grup que ha actuat a la Selva i el Gironès durant aquesta setmana.

Aquest sistema de robatori feia temps que no es produïa a la província i de fet, és força rar. N'hi ha hagut algun els darrers anys en algun estanc o joieria.

El primer dels fets que investiguen els Mossos d'Esquadra es remunta a dimarts, a la població de Sils. Aquí els laldres van encastar un cotxe contra una empresa del polígon que hi ha a tocar la carretera C-63 que uneix Sils i Santa Coloma. Van entrar al local, van robar diners i també un vehicle. Es van emportar aquest cotxe i també el que havien encastat.

A Fornells de la Selva, els lladres van actuar contra un taller mecàcnic pels volts de les les deu del nit. Aquí els lladres van forçar la porta sembla ser també amb la força d'un vehicle. Aquí van robar diners i un vehicle que més tard va ser utilitzat a Maçanet de la Selva.

De fet, poca estona després, van encastar-lo contra el supemercat Novavenda de Maçanet. Aquí tres individus van entrar al local i se'n van emportar la caixa. A més, van deixar el cotxe abandonat. I després van fugir amb un altre vehicle.

De moment, no hi ha detinguts pels successos que han afectat Sils, Maçanet i Fornells.