Les obres que es van realitzar el 2016 al càmping Els Roures de Sant Pau de Segúries han estat denunciades per la Fiscalia Anticorrupció de Girona. La denúncia ha estat presentada contra el propietari del càmping i alhora regidor de l'equip de govern a l'ajuntament santpauenc, Adrià Gómez. El grup a l'oposició d'aquest municipi FSP-PA va denunciar el cas a Urbanisme i a la mateixa Fiscalia, després de demanar per escrit en tres ocasions a l'alcaldessa Dolors Cambras els permisos necessaris i la llicència municipal de les obres. En cap cas diuen que van obtenir-ne resposta.

La polèmica per les obres del càmping es va destapar l'estiu del 2016, quan el cap de l'oposició Joan Solà va advertir a la premsa sobre l'edificació d'uns bungalous que es consideren obra nova i que calia comunicar-ho. Amb la denúncia de la Fiscalia caldrà fer un judici on s'aclareixi la legalitat que es posa en dubte de les obres.

El càmping Els Roures és el principal focus econòmic de Sant Pau en matèria de turisme. La seva ubicació en una roureda, i prop del torrent de Caganell ha estat motiu també de polèmica, perquè l'oposició considerava que els bungalous estiguin situats al pas d'aquest torrent. En un ple de fa dos anys on va haver-hi certa crispació entre govern i oposició, Gómez va afirmar que hi ha un informe de cinc-cents anys d'inundabilitat favorable. L'oposició assegura que les obres es van realitzar sense llicència, i considera «deplorable» que s'hagi arribat fins a aquest extrem.