Els bombers van haver d'excarcerar una dona que va quedar atrapada dins d'una furgoneta per causa d'un accident ahir a les 12.40 hores, a l'A-26, al terme municipal de Sant Joan les Fonts, al límit amb el terme d'Olot.

Els treballs d'alliberament van durar més d'una hora. La víctima va poder ser treta del cotxe sense lesions greus.

L'accident va tenir lloc per causa d'una col·lisió entre un turisme i una furgoneta. El darrer vehicle va quedar tombat sobre un costat en molt mala posició per la conductora. L'altra conductora va sortir del cotxe, també, sense lesions importants.

Per tal de treure la persona que anava dins de la furgoneta, els bombers van desplaçar quatre dotacions al lloc dels fets. També, s'hi van desplaçar 2 ambulàncies del Servei d'Emergències Mèdiques i els Mossos d'Esquadra.

Els vehicles d'emergències es van situar en filera entre els cotxes sinistrats. Van poder marxar del lloc dels fets i deixar la via lliure al voltant de les 14 hores.

Per tal de facilitar el treball dels bombers, els Mossos d'Esquadra van tallar el trànsit de l'A-26 entre la rotonda de situada entre l'ermita de Sant Cosme i la fàbrica Alzamora a la zona de Begudà, Sant Joan les Fonts i les sortides cap al nucli d'Olot. Ho va fer en el sentit de Castellfollit de la Roca en direcció a Olot.

La coincidència de l'accident amb una hora d'entrada i sortida del treball va provocar trànsit lent en les vies alternatives.

L'A-26 és el principal accés a Olot en carretera des de Girona. Per això cada dia és usada per milers de conductors.