Un accident de trànsit va complicar ahir al matí la situació viària per anar cap a Girona des de l'Autovia A-2. A causa d'una sortida de via d'un turisme, quatre persones van resultar ferides de caràcter lleu a Fornells de la Selva, segons fonts policials.

El succés es va produir pels volts de dos quarts de set del matí a l'altura del quilòmetre 708 i va consistiren una sortida de via d'un sol vehicle. Ràpidament, fins al lloc dels fets s'hi van desplaçar els equips d'emergència.

L'accident de trànsit, tot i que els ferits no van ser de gravetat, va ser aparatós i això va provocar que la via s'hagués de tallar durant més d'una hora i mitja.

Aquest succés va generar retencions d'un quilòmetre de longitud a primera hora del matí, en una via que va especialment carregada en ser un dels accessos a la ciutat de Girona i que molts usuaris de la comarca de la Selva utilitzen per anar cap a la ciutat i en sentit França.

Segons va informar el Servei Català de Trànsit (SCT), mentre van durar les tasques d'emergències i fins que no es va retirar el vehicle, la via va resultar tallada en sentit França i es van haver de fer desviaments senyalitzats pels laterals de l'autovia.

Aquest sinistre viari va ser al quilòmetre 708 i al cap de tres, al 711 però en sentit Barcelona també va haver-hi afectació viària durant el dia, ja que s'hi fan obres al tram d'N-II, segons informava Trànsit via Twitter.