L'Ajuntament de Cassà de la Selva ha tancat el pressupost del 2017 amb una reducció de l'endeutament municipal al 29,79%. Des de l'inici de l'ay 2015, el consistori ha arribat a reduir més de la meitat del nivell d'endeutament.

Amb la liquidació del pressupost del 2017 l'Ajuntament podrà cancel·lar definitivament el préstec del pla dels proveïdors que es va contraure al maig del 2012. Les xifres tambés demostren el sanejament de la situació econòmica del consistori i que tots els proveïdors cobren les factures en menys de 30 dies. De fet, el regidor d'Hisenda i primer tinent alcalde, Pau Presas, va destacar que durant el quart trimestre de l'any 201, les factures es van cobrar de mitjana en un termini inferior als 21 dies.

El romanent de la liquidació del pressupost del 2017 s'aplicarà inicialment a reduir l'endeutament municipal i permetrà al llarg de l'exercici del 2018 finançar diverses inversions, al mateix temps que seguir reduint l'endeutament municipal. El ple també va aprovar un projecte d'obra local ordinària d'una nova fase de remodelació del nucli històric de Cassà. En aquesta ocasió s'actuarà als carrers d'Avall, a la plaça Sant Pere i al carrer del Reverend Joaquim Bosch.