La circulació a la carretera C-25, coneguda popularment com Eix Transversal, ha estat restablerta aquest dimarts cap a les 11:00 hores després que el pas de camions es veiés restringit entre Gurb (Barcelona) i Santa Coloma de Farners (Girona) per la neu que ha caigut a la zona des d'aquest dilluns a la tarda.

Segons ha informat el Servei Català de Trànsit, només una via es troba tallada a mig matí, la GIV-5201 entre Viladrau (Girona) i Sant Marçal de Montseny (Montseny, Barcelona), i només és obligatori l'ús de cadenes o altres sistemes de fixació per passar per la BV-5114 entre Campins (Barcelona) i Montseny.

Els advertiments per neu o gel a la carretera arriben a la GI-543 de Viladrau a Arbúcies (Girona), la GI-550 a Santa Coloma de Farners, la GI-552 a Arbúcies i la GIV-5411 entre Sant Hilari Sacalm i el Coll de Revell (Arbúcies).

Trànsit demana a la ciutadania que es mantingui informada de l'evolució meteorològica i de l'estat de les carreteres, davant la possibilitat de noves previsions al llarg del dia, i que eviti l'ús del vehicle privat sempre que sigui possible.

Per als qui es vegin obligats a circular per les carreteres, l'organisme recomana dur rodes de contacte per a la neu, cadenes, guants, roba d'abric i el dipòsit de combustible ple.