27 de febrer de 2018
27.02.2018

Temperatures gèlides a les comarques gironines

Els termòmetres s'han situat per sota dels zero graus a la majoria de poblacions · A alguns punts de l'Empordà la tramuntana, tot i que moderada, intensifica la sensació de fred

27.02.2018 | 12:19

Els termòmetres han tingut un fort descens durant aquesta nit a la majoria de poblacions gironines amb les més baixes a Das amb -11,1 graus o -10,7 graus a Puigcerdà.
A Olot els termòmetres marcaven -5 graus, a Ripoll -6, o -2 graus a Girona, o -3 graus a Colomers. Les temperatures s´han anat moderant progressivament en aixecar-se el dia.
A l´espera de les precipitacions que es preveuen a partir de migdia a una part del país, el cel s´espera cobert o ennuvolat fins a mig matí al prelitoral central i sud, així com al sector est interior. A la resta el cel es manté força assolellat sobretot al sector occidental.

La tramuntana moderada a molts punts de l'Empordà, sobretot a l'Alt Empordà, incrementa la sensació de fred en uns termòmetres que se situen entre els -3 i els 2 graus a la majoria de poblacions. A Port de la Selva, la sensació de fred se situa sobre els -8 graus. Cap al migdia pot haver-hi algun cop fort però aniria afluixant a la tarda, segons el Servei Metereològic de la Generalitat.

Les previsions meteoreològiques, segons el Servei Meteorològic, són que nevarà a totes les cotes, tot i que serà a l´extrem sud on se situarà sobre els 200 metres.
Compartir a Twitter
Compartir a Facebook