La llevantada ha afectat de ple al passeig Marítim de Blanes. Les onades van començar de matinada engolint tota la zona de platja fins arribar a alguns vials propers. Per tal d'evitar més danys, tècnics municipals van construir un mur de sorra per evitar que les onades arribessins fins a la zona urbanitzada. Arran de la situació, es va tancar momentàniament l'aparcament subterrani.

El cap local de Protecció Civil, Josep Lluís Pouy, va explicar que creuen que en aquesta ocasió els desperfectes els ha ocasionat una onada de «llarg» recorregut, que s'ha omplert de «sorra» i ha acabat arribant als vials propers.

La Policia Local va tallar alguns accessos arran de mar, com el de sa Palomera, i va canviar d'ubicació una parada d'autobús.

Els efectes de la mala mar eren ben visibles al passeig Marítim. La sorra s'havia apoderat de pràcticament tot el tram urbanitzat de la via i les màquines van treballar a contrarellotge per parar el cop. El cap de Protecció Civil de Blanes, Josep Lluís Pouy, va explicar que feia «dos o tres anys» que no tenien un episodi de temporal com aquest a la ciutat.

A més, la llevantada va ser especialment agressiva perquè va crear unes onades «altes» i de «recorregut llarg», segons va explicar Pouy. Això es va traduir amb una massa d'aigua barrejada amb sorra.

Els tècnics van aixecar un mur doble de sorra per evitar que les onades arribessin a l'alçada del passeig. L'actuació va parar el cop però la violència del mar va fer que, en algunes ocasions, l'aigua sobrepassés també aquesta barrera.

L'estat de la mar va atraure molts curiosos, que van voler capturar i veure la situació de primera mà. Alguns intentaven calcular l'alçada de les onades. Per tal d'evitar ensurts, la Policia Local va tallar alguns carrers a la circulació de vehicles i els accessos a determinats punts, com a sa Palomera.