02 de març de 2018
02.03.2018

Integració laboral a través dels espais verds dels municipis del Pla de l'Estany

Vuit ajuntaments deleguen les competències al Consell Comarcal, que contracta el centre El Puig

02.03.2018 | 07:10
Dos treballadors d´El Puig, treballant a l´entorn de la Draga.

Els treballadors del Centre Ocupacional i Especial de Treball El Puig, de Banyoles, assumeixen, des d'ara, la feina de jardineria, manteniment de zones verdes i neteja de vials públics de Banyoles, Camós, Crespià, Esponellà, Fontcoberta, Palol de Revardit, Porqueres, Sant Miquel de Campmajor i Serinyà. Aquests ajuntaments han traspassat les competències en aquesta matèria al Consell comarcal del Pla de l'Estany, que encarregarà la feina al personal d'El Puig.

L'acord respon a un doble objectiu: d'una banda, fer més eficaç la gestió pública i facilitar la utilització conjunta de mitjans i serveis públics i, de l'altra, promocionar la integració laboral del personal del centre especial de treball.

Amb aquest conveni, que s'ha prorrogat fins el desembre de 2012, El Puig ha augmentat les feines de manteniment de les zones verdes i de desbrossament de Palol de Revardit i ha incorporat les tasques de manteniment setmanal del camp de futbol a Serinyà, els treballs forestals de desbrossament a Camós i el manteniment del Parc de la Draga a Banyoles, amb una extensió de 87.837 metres quadrats.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook