La primera edició del Festival Coordenades de La Bisbal d'Empordà tindrà en La Pegatina i Macaco els principals caps de cartell. La cita serà el proper dissabte 16 de juny, i durant dotze hores diferents artistes aniran desfilant pels dos escenaris col·locats a l'esplanada de l'antic camp de futbol de la capital del Baix Empordà.

El festival servirà també per donar el tret de sortida a les moltes activitats musicals que acullen les comarques de Girona durant l'estiu, com Cap Roig, Peralada o el Festival Ítaca.

A més de La Pegatina i Macaco, també es podrà escoltar altres grups coneguts com Buhos, Ramon Mirabet o Ítaca Band. Les entrades ja s'han posat a la venda a un preu de 26 euros, i els organitzadors esperen arribar a les 10.000 persones de públic.

Coordenades pretén ser una cruïlla entre artistes consolidats i bandes emergents, a més de voler donar a conèixer el talent de grups locals. Així, per l'escenari també hi passaran els bisbalencs Medusa Box i el cantautor local Pau Blanc.

A més, també hi haurà una àmplia zona gastronòmica de 1.500 m2, on el públic podrà relaxar-se i gaudir de diferents propostes gastronòmiques basades en els productes locals i de proximitat. També s'habilitarà un espai de descans i una àrea de jocs infantils.