08 de març de 2018
08.03.2018

La Vall d'en Bas provarà dos cotxes elèctrics abans de comprar-ne un

08.03.2018 | 07:11

L'Ajuntament de la Vall d'en Bas en els dies vinents rebrà un cotxe elèctric en període de prova pel termini d'un mes i ben aviat en rebrà un altre per dos mesos. Segons va explicar, ahir, l'alcalde, Lluís Amat (La Vall Plural-ERC), la idea és provar si el cotxe elèctric va bé pels desplaçaments de la brigada dins del terme municipal.

En cas que l'experiència sigui positiva, l'Ajuntament es plantejarà comprar-ne un. Els vehicles són de les marques Nissan i Renault i formen part del pla del Consell d'Iniciatives Locals de Medi Ambient de la Diputació pel foment del cotxe elèctric.

A més, dins de les jornades destinades a explicar la transició energètica que tindran lloc els dies 11 de març i 29 d'abril hi haurà una exposició amb possibilitat de prova de cotxes i bicicletes elèctrics. El dia en el qual es podran provar els vehicles serà el 29 d'abril a les 12.30 hores a Can Trona.

També hi haurà xerrades sobre el concepte d'energia verda (Assumpta Ferran i Joan Vila), sobre l'obtenció de l'energia solar a casa (Francesc Pujol, Fran Comino i Sjoerd Gaastra) i la mobilitat sostenible (Manel Ferri i Arnau Vilardell).

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema