La darrera Junta de Govern de l’Ajuntament d’Olot va aprovar la contractació de les obres de reforma de la pista d’skate de l’Avinguda Malatosquer. Es tracta d’una millora reivindicada pels usuaris i pel Club Skate Olot i que deriva de l’augment d’ús de les actuals instal·lacions i del seu mal estat.

L’alcalde, Josep Maria Corominas (PdeCAT) ha explicat que es van presentar 4 empreses al concurs i que va guanyar una empresa especialitzada. Les obres han estat adjudicades per un valor de 48.000 €.

Corominas ha assenyalat que la millora consistirà en fer instal·lacions noves de formigó i treure les de fusta actual que estan en mal estat i tenen uns 7 anys d’existència. Pel que fa al bowl que demanen els usuaris Corominas ha assegurat que més endavant l’Ajuntament hi arribarà.

El bowl és un fossar en forma de rectangle amb corbes peraltades fet amb material molt fi. La forma del bowl permet els desplaçaments dels usuaris del mono patí a molta velocitat. En tot cas, l’alcalde ha recordat que, ara, han arribat més enllà d’on havien previst.

Les obres començaran ben aviat i, segons l’alcalde, estaran acabades abans de l’estiu, un temps àlgid per l’skate.