09 de març de 2018
09.03.2018

El primer programa de formació de carnissers de Creu Roja Girona aconsegueix una inserció del 50%

Des del Gremi de Carnissers i Xarcuters fan una crida a empresaris i persones aturades per participar en la segona edició aquesta primavera

09.03.2018 | 12:16
Un alumne del curs de formació d´auxiliar de carnisseria impartit per Creu Roja Girona

La primera edició del programa Incorpora de formació de treballadors per a carnisseries gironines ha acabat amb la meitat dels alumnes amb feina. De les divuit persones que van fer la formació l'any passat, onze han rebut una oferta i nou d'aquestes s'han convertit en un contracte laboral. Els bons resultats i les demandes del Gremi de Carnissers i Xarcuters de les Comarques Gironines han fet que, conjuntament amb la Creu Roja i l'Obra Social de 'la Caixa', posin en marxa una segona edició aquesta primavera. En les pròximes setmanes està previst que es faci la preselecció dels alumnes que faran la formació entre el 3 d'abril i el 29 de juny. Aquest segon curs neix sobretot per la necessitat de treballadors de carnisseries de fora de Girona.

El gremi fa una crida als empresaris i a ciutadans interessats perquè es posin en contacte amb el Servei d'Ocupació de Creu Roja Girona. En la primera edició del programa Incorpora d'auxiliars de carnisseria hi han participat quinze establiments que han tingut els estudiants fent pràctiques als seus negocis.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook