11 de març de 2018
11.03.2018

Banyoles obre un punt d'informació de salut per a menors de 26 anys

El servei ofereix atenció telemàtica i presencial per cobrir la demanda de noies i nois de tot el Pla de l'Estany

11.03.2018 | 07:03
Visita institucional al Punt de Salut Jove, aquest divendres.

L'Ajuntament de Banyoles ha posat en funcionament, en el marc del Pla Local de Joventut, el Punt de Salut Jove, un nou servei d'informació, orientació i assessorament per a joves fins a 26 anys de Banyoles i el Pla de l'Estany.

Confidencial i gratuït, i situat a l'Oficina Jove Cal Drac, la finalitat del servei és donar resposta a les necessitats, les inquietuds i les preocupacions de la població jove pel que fa, per exemple, a les relacions afectives, la sexualitat, l'assetjament escolar, les dependències o les inseguretats, entre altres. Segons ha informat l'Ajuntament de Banyoles, el servei no pretén oferir un tractament psicològic sinó un acompanyament en el benestar i el desenvolupament personal dels joves.

El Punt de Salut atendrà de forma presencial els joves que ho desitgin dos dies a la setmana, els dimarts i dijous de 5 a 7 de la tarda a l'Oficina Jove Cal Drac. Mentre que l'atenció telemàtica es farà a través de correu electrònic amb una garantia de resposta en un màxim de 24 hores.

L'alcalde de Banyoles, Miquel Noguer, ha destacat que alguns dels joves participants en el projecte educatiu local TONI havien demanat la creació del servei.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook