L'Ajuntament de Sant Jaume de Llierca ha acabat el procés participatiu destinat a decidir les utilitats del centre cívic. Els tècnics del Consorci de Benestar Social que van conduir el procés encara no han fet públic el diagnòstic.

Tot i això, fonts de l'Ajuntament han informat que disposen de prou informació que a grans trets serà un espai de relaxació i comunicació per a la gent gran. El centre cívic compta amb una gran sala de 300 metres quadrats i sales adjacents. La intenció de l'Ajuntament és ampliar-lo i destinar un espai que ara funciona com a magatzem de la brigada a les noves necessitats de l'espai de relaxació i comunicació de la gent gran.

El procés participatiu va consistir en reunions informatives i en la difusió de la convocatòria a través de cartells en els locals de serveis més concorreguts de la localitat. La intenció era que la gent aportés idees sobre la destinació del centre cívic. Com que una gran part de la població de Sant Jaume té una edat, les idees van estar relacionades amb un equipament destinat a la relaxació de la gent gran. Ara, el centre cívic acull balls de caps de setmana i cursos de sardanes. La intenció és que es converteixi en centre similar a un casal d'avis.