17 de març de 2018
17.03.2018

Una avaria impedeix sortir un tren de Portbou i provoca retards a la línia

El comboi que havia de passar a les 11.20 per Flaçà, una hora més tard encara no hava arribat

17.03.2018 | 02:18

El tren que havia de sortir de Portbou ahir a les 10 i 33 minuts del matí, per arribar a l'estació de Barcelona Sants a la una i 9 minuts del migdia, no va efectuar la seva sortida per una incidència tècnica d'un altre tren, segons va informar Renfe. Aquest fet va provocar retards en la circulació ferroviària, en sentit Barcelona, durant tot el matí.

Diversos usuaris d'aquesta línia van fer arribar ahir les seves queixes perquè el tren que havia de passar per Flaçà a les 11 i 20 minuts no va arribar i el següent (un mitjana distància), previst a les 12 i cinc minuts estava anunciat per a les 12 i 25 minuts.

Un dels fets que més va indignar els usuaris és la poca informació que la companyia va donar al respecte. Ni la megafonia de l'estació de Flaçà, ni la pantalla instal·lada a peu d'andana donaven cap informació sobre si el tren de les 11.20 (que era el que havia de sortir a les 10.33 de Portbou i que segons el compte de Twitter de Renfe «sortia amb demora») arribaria en algun moment o altre a l'estació de Flaçà.


Més incidències

Aquesta incidència s'afegia a la que es va produir dijous a la tarda-vespre quan un altre tren, el que feia el trajecte entre Barcelona Sants i Portbou –amb horari de sortida a les 19:16 i d'arribada a les 21:55–, també es va haver d'aturar. Llavors, però, la interrupció del trànsit es va produir a Girona a causa de conductes incíviques a l'interior del tren.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook