18 de març de 2018
18.03.2018

Canvi de representants de la CUP al Consell de la Garrotxa

17.03.2018 | 23:56
Moment de la presa de possessió de Joaquim Llach.

Primer va ser l'olotí Lluís Rubió que va demanar el relleu al Consell Comarcal de la Garrotxa pel fet d'haver estat pare de bessons. I en el darrer ple, la consellera Sílvia Pagès, de Sant Joan les Fonts, va demanar que li acceptessin la dimissió i va acomiadar-se.

En el darrer ple, Joaquim Llach, de Sant Joan les Fonts, va fer efectiva la substitució de Rubió. Llach va fer el jurament de presa de possessió. Llach va fer servir el jurament tradicional de lleialtat al Rei i la Constitució, però tot seguit va remarcar la seva voluntat de servir la República Catalana proclamada el passat 27 d'octubre.

Al final de la sessió, Sílvia Pagès també es va acomiadar. Va agrair la col·laboració del personal del Consell en les seves gestions i va explicar que l'experiència de formar part del Consell Comarcal de la Garrotxa li havia estat positiva. Va agrair l'ajut del personal contractat de la institució i va considerar que l'organitazació del Consell li ha facilitat la feina.

Pagès va ser felicitada pel president del Consell, Joan Espona i pels portaveus dels grups d'ERC, Narcís Feixas, i Josep Guix.

Pagès serà rellevada per Raül Massanella, el qual en el darrer ple de l'Ajuntament d'Olot va agafar el relleu de Lluís Rubió. Massanella és un veterà de la política comarcal i membre de la CUP des dels seus inicis.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook