20 de març de 2018
20.03.2018

Els camions d'alt tonatge ja poden circular per l'Eix

Protecció Civil ha aixecat la restricció a les vuit del matí · A Girona hi ha dues carreteres tallade per la neu: la GiV-4016 a Toses i la GIV-5201 a Viladrau

20.03.2018 | 10:26

L'Eix Transversal entre Cervera i Santa Coloma de Farners ja està obert al trànsit de camions de gran tonatge. 

Estava previst que la restricció s'allargués fins a les sis de la matinada però finalment, el Servei Català de Trànsit ha decidit allargar la mesura fins a les vuit del matí. Per tant, aquesta via que uneix Lleida amb Girona ha tingut restringida la circulació d'aquest trànsit pesat durant set hores.

A Girona encara hi ha dues vies tallades per la presència de neu, es tracta de dues vies locals: la GIV-4016 entre Toses i Planoles i la GIV-5201, a Viladrau. 

Aquesta situació de restriccions de pas de camions de més de 7,5 tones també s'ha establert a, la C-37, entre Manlleu i Olot i la C-17, entre la Garriga i Ripoll, en ambdues vies també s'ha normalitzat la situació aquest matí.


A la resta de Catalunya, a dos quarts de deu del matí encara hi ha prohibició de pas de tràilers en un parell de vies, segons Trànsit:

I és que la nevada s'ha traslladat cap al centre i sud de Catalunya.

La nevada a Girona ha estat força testimonial i només hi ha hagut enfarinades en punts com Sant Hilari Sacalm, l'Albera entre altres.
 
Compartir a Twitter
Compartir a Facebook