L'Audiència de Girona va condemnar ahir l'acusat d'haver enganyat un menor d'11 anys per internet i haver-ne abusat sexualment a Olot. El condemnat haurà d'afrontar una pena de 5 anys i 11 mesos de presó per un delicte d'abusos sexuals, un altre d'engany per aconseguir material pornogràfic infantil i un tercer per utilitzar la xarxa per mantenir relacions sexuals amb un menor de 16 anys. A més de les penes de presó, l'home ja ha indemnitzat el menor amb 15.000 euros i no s'hi podrà acostar a menys de 500 metres durant un període de 8 anys. El condemnat complirà també 5 anys de llibertat vigilada.

Tocaments al bosc

El novembre del 2015 l'home va contactar amb el menor per internet i, després d'intercanviar-se els números de telèfon, van iniciar converses per WhatsApp, on l'acusat va intercanviar fotografies i gravacions de caràcter sexual amb la víctima. Posteriorment, l'home li va demanar una trobada que es va dur a terme en una zona boscosa d'Olot. Allà va demanar que el nen es treiés la roba i li va realitzar tocaments a les seves parts íntimes. També li va fer una fel·lació i va instar el menor que n'hi fes una a ell.

Quan els pares de l'infant van presentar la denúncia i els Mossos d'Esquadra es van personar al domicili de l'home, aquest va col·laborar reconeixent els fets i facilitant els accessos a l'ordinador i als telèfons. El condemnat també va consignar la suma en concepte de reparació dels danys causats i va demanar perdó als afectats pel cas. Actualment l'home es troba sotmès a un tractament psicològic per evitar la repetició de fets similars.