L'Oncoextreme, la cursa d'obstacles solidària organitzada pel Club Esportiu Palamós a benefici de la Fundació Oncolliga Girona, ja ha obert les inscripcions per a la pròxima edició, que se celebrarà el 6 de maig. Serà la quarta edició d'un esdeveniment que potencia el seu caire familiar i proposa un únic circuit circular de 7,5 km i un desnivell de 161 metres. Tot amb l'objectiu de recaptar fons per a finançar els diferents serveis que ofereix l'entitat als malalts de càncer i les seves famílies.

Com en edicions anteriors, el recorregut de la prova es manté dins dels termes municipals de Palamós i Mont-ràs i transcorre en bona part a l'entorn de Cap Roig, sortint i arribant a la Fosca.

Durant el recorregut els participants hauran de superar una vintena d'obstacles de diversa dificultat. Els obstacles, ideats per Xavier Adroher, estan dissenyats de manera que els nens a partir de 10 anys els poden superar tot sols i els menors d'aquesta edat ho poden intentar amb l'ajuda dels adults que els acompanyin. La sortida serà a les 9 del matí i hi haurà avituallament.

La inscripció es pot fer al web d'Oncolliga i té un cost de 10 euros per als majors de 18 anys i 6 per als menors si es fa abans del 9 d'abril. A partir d'aquesta data, la inscripció costarà 15 i 10 euros respectivament. El mateix dia de la cursa també hi haurà possibilitat d'inscriure's, sempre que no s'hagi superat el límit de participants previst, que és de 500 atletes.