23 de març de 2018
23.03.2018

Cinquanta personalitats participaran en un sopar benèfic per l'Idibgi

El Celler de Can Roca servirà l'àpat solidari el 13 d'abril al pavelló de Fontajau de Girona

23.03.2018 | 11:01

L'escriptor Vicenç Villatoro; el doctor Bonaventura Clotet; l'expresidenta del Parlament, Carme Forcadell o la presidenta de l'Acadèmia de Cinema, Isona Passola són algunes de les més de cinquanta personalitats públiques que s'han unit en un sopar solidari a favor de la recerca biomèdica gironina. L'àpat, anomenat El Sopar dels Miralls, estarà servit pel Celler de Can Roca i se celebrarà al pavelló de Fontajau el 13 d'abril.

Hi participaran personatges del món de la cultura, la política o la medicina, com el productor Jaume Roures, les exconselleres Marina Geli i Irene Rigau, en Peyu o Asha Miró, a més d'investigadors gironins, com el doctor Ramon Brugada, que presidiran les diferents taules del servei.

La cita, que està organitzada per Desig Esdeveniments i l'Institut d'Investigació Biomèdica de Girona (Idibgi), aspira a reunir més de mig miler de comensals, que amb les seves aportacions finançaran la cinquantena de projectes de recerca que els investigadors de l'Idibgi tenen en marxa actualment.

Els organitzadors ja han activat la reserva de taules a través del web www.elsopardelsmiralls.cat i els sopars es poden comprar de manera individual (a un preu de 120 euros per persona) o bé en grup, per reservar taules senceres de 8 o 10 persones amb un amfitrió concret. Els qui no puguin assistir-hi però es vulguin sumar a la causa ho poden fer amb un "plat 0", que representa una aportació de 60 euros.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook