La cinquena edició de l'Expohàbitat de Sant Antoni de Calonge ha aplegat aquest cap de setmana prop de 3.000 persones. La fira ha aplegat un total de 45 expositors vinculats al món de l'habitatge i als serveis relacionats. Els visitants hi han pogut trobar empreses que ofereixen serveis i productes relacionats amb la llar, des de serveis de lloguer i gestió immobiliària a piscines, jardineria, reformes, mobiliari o decoració.

El director de la fira, Ricard Carbonell, ha valorat positivament l'acolliment de l'esdeveniment. «El mal temps de dissabte va fer que hi hagués menys assistència, però el diumenge s'ha recuperat», explica. «El 73% dels expositors que van venir l'any passat, han tornat. Hem fet una enquesta i el 70% dels d'aquest any pensen tornar l'any que ve», afegeix.

A banda de les exposicions, l'Expohàbitat també ha comptat amb una sèrie d'activitats complementàries, com xerrades sobre compostatge casolà, energies renovables, cooperatives de treball noves tecnologies, o un taller sobre jardineria. Totes les activitats han gaudit d'una gran participació del públic.