27 de març de 2018
27.03.2018

Jornada de talls de carreteres a l'Alt Empordà

Els CDR han impedit la circulació de vehicles per l'AP7 i l'N-II des de la matinada fins al vespre

27.03.2018 | 19:21
Jornada de talls de carreteres a l'Alt Empordà

La carretera N-II ha estat reoberta al trànsit aquest dimarts a les 15.03 hores al seu pas per Llers i a la mateixa hora els manifestants han tallat la C-17 a Sant Quirze de Besora (Barcelona).

Manifestants independentistes convocats pels Comitès de Defensa de la República (CDR) s'han retirat de l'N-II després del tall en direcicó Barcelona iniciat cap a les 13.00 hores que ha generat 11 quilòmetres de retencions, segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT).

Els CDR han tallat des de quarts d'una del migdia l'N-II a Llers després del desallotjament de l'AP-7 a Figueres.

Un grup de manifestants s'ha col·locat al mig de la calçada i s'han format cues, que han arribat als 11 quilòmetres de longitud.

En aquesta via hi havia  molts camions que han estat aturats a l'altura d'Hostalets de Llers.

Els manifestants de l'N-II a Llers - Laura Fanals


Segons van dir ahir els CDR està previst que les mobilitzacions durin tot el dia i per això van demanar a la gent que portés menjar i aigua per passar les hores.

Els Mossos d'Esquadra han arribat a peu de l'N-II cap a tres quarts d'una i han demanat als manifestants que desallotgin la zona.

El desallotjament dels manifestats s'ha produït a quarts de dues de la tarda. En un via ben plena de persones, els Mossos de nou, com ha passat a Figueres, han desallotjat els manifestants per la força.

Els manifestants i els Mossos a Llers - Laura Fanals


Aquest matí la mobilització ha començat a l'AP-7 i s'ha tallat a l'altura de Figueres
d
urant més de hores. Finalment, els Mossos han procedit al desallotjament.

A Llers, l'actuació policial s'ha acabat pels volts de les dues del migdia. Amb tot, els manifestants s'han quedat per la zona, als vorals de la via per parlar de quina seria la propera actuació.
Compartir a Twitter
Compartir a Facebook